Case: Ecologische voetafdruk

 

In een bedrijf kunnen verschillende signalen zoals tracing, verlichting, koeling, ...gemeten worden. Op de onderstaande tekening kan u zien hoe de signalen verwerkt worden van data tot grafiek. De signalen worden via de SigMon™  cliënt doorgestuurd naar de server.

Via de server wordt de data omgezet in  een grafiekvorm en wordt uw ecologische voetafdruk berekend. Waardoor het bedrijf de nodige analyses kan maken.

 

 

  • Om u de werking van SigMon beter te kunnen uitleggen hebben we een democase van SigMon gemaakt. Dus indien u vragen hebt of een demonstratie wil bijwonen. contacteer ons gerust en wij helpen u graag verder. Als u vragen hebt of meer informatie wenst inzake SigMon mag u ons gerust contacteren.

  • Total is een alombekend olie en gas bedrijf maar is ook actief in de chemie en nieuwe energie sector. Total maakt al jaren gebruik van SigMon om hun consumptie van verbruiksgoederen zoals stroom, te visualiseren, analyseren. Dit om de juiste stappen te kunnen ondernemen om hun verspilling van verbruiksgoederen zoals stroom te minimaliseren.

  •  

    SigMon zorgt voor een efficiënte omgang met verbruiksmiddelen, dit door onnodig verbruik tegen te gaan en door dynamische alarmering en sturing toe te passen. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een ROI. Verlaag je ecologische voetafdruk en je kosten dankzij SigMon!