Alarmering: Tracing

In een bedrijf dat over 3 oliepompen beschikt is er ook tracing voorzien .

De pompen en de tracing draaien het hele jaar door op volle kracht. Met SigMonTM is het mogelijk om te bekijken of het wel nodig is om alles op volle kracht te laten draaien. Zo kan bijvoorbeeld de tracing op 50% gebruikt worden of zelf uitgeschakeld worden in sommige periodes .

Met SigMonTM wordt een alarm gezonden als de olie-installaties bijvoorbeeld boven de 12 graden 

Celsius gaan. De alarmen kunnen gecontroleerd worden door de SigMon Alarmering Manager. Hiermee is het mogelijk om  de service log, cascade log, de cascade status en de alarm status te
raadplegen. Op onderstaande afbeelding is de
alarm status weergegeven. Iedere alarm krijgt een ID nummer dus dit wordt vermeld, de naam van het alarm , de prioriteit ( 1 = laag , 4=hoog), de datum van het alarm en de fabriek , de machine en de status.

Dit alarm zal gezonden worden naar de eerste verantwoordelijke, die krijgt een oplossing aangeboden van het systeem zelf. Hij kan de oplossing bevestigen of hij kan het doorsturen naar de volgende verantwoordelijke in lijn. Dit proces zal doorgaan tot de verantwoordelijke het alarm manueel behandeld. De  voordelen van dit systeem is dat de controlepost minder bemand moet zijn, waardoor u personeelskosten uitspaart. Een ander voordeel is dat er aangegeven wordt wat het probleem

 

  • Om u de werking van SigMon beter te kunnen uitleggen hebben we een democase van SigMon gemaakt. Dus indien u vragen hebt of een demonstratie wil bijwonen. contacteer ons gerust en wij helpen u graag verder. Als u vragen hebt of meer informatie wenst inzake SigMon mag u ons gerust contacteren.

  • Total is een alombekend olie en gas bedrijf maar is ook actief in de chemie en nieuwe energie sector. Total maakt al jaren gebruik van SigMon om hun consumptie van verbruiksgoederen zoals stroom, te visualiseren, analyseren. Dit om de juiste stappen te kunnen ondernemen om hun verspilling van verbruiksgoederen zoals stroom te minimaliseren.

  •  

    SigMon zorgt voor een efficiënte omgang met verbruiksmiddelen, dit door onnodig verbruik tegen te gaan en door dynamische alarmering en sturing toe te passen. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een ROI. Verlaag je ecologische voetafdruk en je kosten dankzij SigMon!